Share/Bookmark

cara menggunakan Hj-split

9 comments
 hj-split digunakan untuk mengabung fail2 yang mempunyai banyak part sebelum dapat menonton.

Sila follow step by step kat bawah nie.. Kalo betol, mmg jadi punya..



1.) Jenis file .001
Sesetengah uploader, akan zip-kan @ rar-kan dahulu, baru split ke .001.
Ada yg lain yg terus split file tanpa zip @ rar dahulu..
Kedua-dua nie sama jer..






2.) Bukak software HJ-Split. Pilih Join.




3.) Pilih Input File.



4.) Pilih file yang korang dah abis donlod tadi.

5.) Check status. Ouput file selalunya sama dgn Input file.



6.) Klik button Start. Korg bleh tgk kat Status.




Bila dah complete, korg cek dlm folder. Sepatutnya mmg dah ada file yg dah complete tu.

Harap anda semua dapat paham tutorial yg disediakan

9 comments

Anonymous : October 16, 2010 at 10:40 AM

kalau file .002 pulak macam mana????
untuk file .001 saya boleh buat tapi .002 xboleh...
macam mana ni????

hafizi : October 17, 2010 at 7:13 AM

nk join k ap...dia akn join auto lh ble gne hj-split ni. lps join bley tgk trs jer

Anonymous : October 18, 2010 at 12:13 AM

join auto??? maknanye???? camne nk join auto 2??? xphm la...

Anonymous : October 18, 2010 at 12:44 AM

ok2...already got it....arigato ne....

HAFIZI : October 18, 2010 at 5:14 AM

yeke...bgs lh...slmt m'dunlod n tonton
smbil2 tu klik lh kt iklan kt tpi tu...huhu
mekasih

Anonymous : October 19, 2010 at 4:51 AM

k2...xde citer jepon "MEMOIRS OF AMNESIAC TEENAGE" ke?????

hafizi : October 19, 2010 at 9:43 AM

nk k...6t fizi cbe crikn...ad fizi link lh...huhu

Anonymous : October 19, 2010 at 8:30 PM

ok...i'm waiting...

Anonymous : May 7, 2011 at 8:30 AM

salam....klu dh split pastu joinkan, tp xjdi jgak nk wat cmane???

Post a Comment

HOME | ABOUT

Copyright © 2011 hafiziunlimited | Powered by BLOGGER | Template by 54BLOGGER